Autóbérlés Budapesten Kaució Nélkül V-tel Kft.

Autóbérlés - Autókölcsönzés - Budapest - Csepel

További szolgáltatásaink

Autóbérlés, autókölcsönzés mellett mellett átírások teljeskörű intézésével, lakókocsi bérlésse és ehhez kapcsolódóan telepítésével is foglalkozunk

Autó bérlés, autókölcsönzés

Autó bérlés, autókölcsönzés

Autóbérlés, autó kölcsönzés az egész ország területére km korlátozás és kaució nélkül. Budapesten "házhoz szállítással", kiszállással, reptéri kiadással – visszavétellel, országos autópálya matricával, 0 – 24 órás ügyelettel.

Autó vétel - eladás - átírás

Autó vétel, eladás, átírás

Megbízása alapján elintézük a teljes körű adminisztrációs feladatokat, ha autót vásárol, forgalomba helyez, avyg éppen külföldről behozza. Megkötjük a kötelező biztosítást, elintézzük a teljes adminisztrációs, papírmunkát.

Lakókocsi bérlés, kölcsönzés, telepítés

Lakókocsi bérlés, kölcsönzés, telepítés

Keressen minket bizalommal, amennyiben lakókocsit bérelne egy kempingezéshez, vagy éppen egy hosszabb túrához! Partnerünkkelkiválasztjuk a az Önnek legmegfelelőbb lakókocsit, melyet vagy kitelepítünk, vagy bérbeadunk

Kiszállás, házhoz szállítás kölcsönzéskor

Házhoz szállítás, kiszállás

Autó kölcsönzés esetén, amennyiben kéri előre egyeztetett címre és időpontban kollégánk kiviszi megrendelt gépkocsiját. A szerződést ekkor helyben, a kiszálláskor kötjük meg, és amennyiben kéri, a visszavét is történhet az Ön által megjelölt címen és időpontban! Emellett természetesen reptéri kiszállást is teljesítünk.

0-24 órás ügyelet autókölcsönzéskor

0 – 24 órás telefonos ügyelet

Kölcsönzés ideje alatt bármikor hívhatja kollégánkat, aki segít elhárítani a kisebb technikai akadályokat, kérhet hosszabbítást, kérhet csereautót, amennyiben ez indokolt, bejelentheti a felmerülő esetleges hibákat, valamint további információkat, amelyek esetlegesen szükségesek az autó használatával kapcsolatosan!

Csereautó biztosítása autóbérlésnél

Csereautó „vis maior” esetekre

Kölcsönzés ideje alatt szükség esetén, technikai problémák bekövetkeztekor, csereautót biztosítunk Önnek. Autóbérléskor, a kölcsönzés ideje alatt előfordulhatnak olyan esetek, amikor nem tudja folytatni útját, ekkor kollégánk ésszerű időn belül (távolságtól függ) csereautót biztosít. Természetesen bármikor, bármilyen körülmények között jelentkezhetnek olyan rejtett hibák, ami miatt ez kialakulhat (még a fiatal gépkocsiknál is, sőt, azoknál még gyakrabban!), de érheti Önöket kisebb koccanás is. Ekkor, amennyiben kizárható az Ön felelőssége, természetesen mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghamarabb folytatni tudja útját!